Werkzaamheden

Jovando metselt en lijmt al uw nieuwbouw woningen, appartementen, kantoren, schuren, garages, loodsen en commerciële of agrarische bedrijfsgebouwen. Uitbreidingen zoals een aanbouw, tuinmuur, carport, of bijkeuken worden door Jovando gerealiseerd. Eventueel zelfs voorzien van sierwerk op maat....... 

Jovando kan voor u alle metsel- en lijmwerken aannemen, van groot tot klein, en voor zowel particulieren als voor bedrijven. Jovando werkt regelmatig samen met een vaste groep zzp'ers, bestaande uit timmermannen, voegers, een steigerbouwer en metselaars. Gezamenlijk kunnen wij ieder project voor u realiseren.

Indien u een groter project heeft en bijvoorbeeld al een hoofdaannemer heeft aangesteld, kan Jovando ook alleen het metselwerk van uw project aannemen, en zo samenwerken met de door u gekozen hoofdaannemer. De wensen van u als klant staan centraal in het bouwproces. Samen met u bekijk ik wát u precies wilt. Aan de hand daarvan wordt een projectplan opgesteld, met een grove tijdlijn. Zo weet u waar u aan toe bent. 

Verschillende opties in materialen en technieken worden met u doorgesproken, zodat u uiteindelijk het resultaat krijgt dat u verwacht. Het definitieve projectplan komt in overleg tot stand, en de periode voor de werkzaamheden wordt gekozen. Na uw goedkeuring beginnen de werkzaamheden. Ook tijdens de werkzaamheden houden we regelmatig contact, zodat u ten alle tijden op de hoogte bent van de gang van zaken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan, en weet u altijd precies hoe ver uw bouw al gevorderd is. Na afronding van alle werkzaamheden, en het opruimen van de materialen en gereedschappen wordt de bouw aan u opgeleverd. Daarna heeft u nog jaren plezier van uw, naar uw wens gemaakte, woning, appartement, schuur, garage, loods, kantoor of bedrijfsgebouw.

Om vrijblijvend informatie of een gratis offerte op maat aan te vragen, of persoonlijk advies te krijgen, gebruikt u het contactformulier, of u stuurt een email naar mail@jovando.nl.

Het is ook mogelijk specialistisch siermetselwerk te verwerken in uw muren. Met zorg afgeronde details, zoals een 'boerenvlecht', een rand van 'druiventrosjes' of 'beerkes' op de hoeken, verfraaien gelijk het hele bouwwerk, en zorgen voor een meerwaarde van de uitstraling van uw pand.
Met het door u zelf gekozen sierwerk wordt uw muur altijd úw muur: uniek. Klik hier voor voorbeelden van siermetselwerk!